Haarwerkspecialist

Keratine is een van de basiseiwitten van de huid, en staat bekend als zeer versterkend en betrouwbaar. Het beschermt de huid tegen beschadigingen van buitenaf, en is de belangrijkste factor waarom het haar glanst. Veel vrouwen gebruiken keratine om de conditie van hun haar te verbeteren, omdat het de beschadigingen herstelt die kunnen ontstaan door regen, wind, sneeuw of een ander natuurverschijnsel. Dit serum ontdoet het haar van al het harde water en de schadelijke atmosfeer die het haar omringt tijdens het winterseizoen. Dit is dus het enige bestanddeel dat de slechte invloed neutraliseert die buiten de Haarwerkspecialist heerst.

Breng deze vloeistof ‘s ochtends aan op je haar en wacht vervolgens een paar uur voordat je het eraf wast.

Deze Braziliaanse keratine behandeling maakt uw haar glad, steil en glanzend. Het geeft het haar een gezonde gloed. Het haar wordt gecontourd en samengesteld, zodat het er natuurlijk uit zal zien. De glans van het haar wordt sterk verbeterd, en het is grondig waarschijnlijk om gemakkelijk steil, rimpelvrij, en gezond te zijn.

Deze shampoo is zeer bekend en wordt veel gebruikt voor het uitroeien en verminderen van de aanwezigheid van het harde water. Het is de juiste shampoo die moet worden gebruikt door vrouwen van verschillende leeftijden, maagd, ggies, en kinderen. Dit product van Braziliaanse haar behandeling moet worden gebruikt een keer per maand, voorafgaand aan de eerste wasbeurt.

Vrouwen moeten deze shampoo op hun haar aanbrengen als het vuil is, vlak voor het baden, omdat de hoofdhuid dan vuiler is. Bovendien kan het direct aanbrengen op de hoofdhuid de hoofdhuid vet maken.