Car detailing shop

Als het rookalarm van uw auto niet afgaat wanneer u de deur indrukt, is de oplossing de kofferbak of achter de achteruitkijkspiegel gesloten te houden.

Als het rookalarm van uw auto niet afgaat, als u in een auto zit, met draaiende motor, en de ramen open, en er komt geen rook uit de uitlaatpijp, dan is uw auto schoon.

De beste vuistregel is om de lucht in de auto ongeveer 3 keer per dag te controleren op de geur van rook of damp. In een auto met een hoge uitlaatgas-flow carburateur, kunnen de rook en de geur al na de eerste minuut merkbaar zijn. In een auto met een gemiddelde luchtstroom kunnen de rook en de geur ongeveer 10 minuten na het stoppen van de auto worden waargenomen. Sommige chemicaliën, met name ammoniak, bijtende chemicaliën voor brandstof en reinigingschemicaliën zijn niet biologisch afbreekbaar. Deze chemicaliën kunnen hun dampen afgeven in uw auto. Het is belangrijk om te controleren of deze chemicaliën in de auto aanwezig zijn nadat u uw voertuig hebt verlaten.

Ongebruikte verf van een vorige auto kan gaan lekken. Wanneer dit gebeurt, zult u een lichte geur van meeldauw of motorolie waarnemen. Binnenin het airconditioningsysteem van uw auto bevindt zich een laag vuil, schimmel en bacteriën. Dit veroorzaakt een onaangename geur. Deze geur moet worden verwijderd om uw gezondheid te beschermen.

Wanneer het rookalarm van uw auto niet werkt, kunt u de ventilatieopeningen aanzetten om de lucht naar buiten te laten. Als de rook uit de ventilatieopeningen komt, sluit ze dan en houd ze dicht, waar u ook bent, om te voorkomen dat de rook zich aan de buitenkant van de auto verzamelt.

Controleer de onderkant van de auto met de deur open om er zeker van te zijn dat er geen resten van vroegere monteursgeurtjes zijn achtergebleven. De binnenkanten van de auto, waar de ventilatiekanalen zich bevinden, moeten ook worden ontdaan van vuil en luidspreker. Spuit reinigingsvloeistof op de kofferbak en de stoelen.

Wanneer de sproeier van uw auto draait en de ramen open staan, kunt u hem in uw auto laten sproeien. Dit zal resulteren in een gorgelend geluid dat hoorbaar is. Laat de sproeier vijf minuten rusten voordat u hem weer start. Als u zich niet opgefrist en verkwikt voelt, wacht dan 30 minuten voordat u hem weer laat sproeien.

Droge tapijten- Het is niet normaal dat het tapijt aan de binnenkant van uw auto plakt. Als de auto stoffig is, zult u niets van de binnenkant kunnen zien.

Als er een plekje donker roet in de kofferbak zit, moet de hele auto getiterd worden. Dit kan worden voorkomen door de auto bij zonnig weer niet te lang te laten staan.

Trunkical Tarp- Dit is een normaal in sommige auto’s. Het tapijt duwt het vuil uit de kofferbak. Wanneer u de kofferbak van uw auto niet regelmatig verzorgt, kan dit tapijt blijven hangen. Dit kan uw auto laten stinken en een gevaar voor de gezondheid opleveren.

Bij sommige modellen kan het tapijt helemaal van boven naar beneden worden opgeborgen. Dit betekent dat er een mogelijkheid is dat vuil zich in de kofferbak verzamelt, en wanneer dat gebeurt, ruikt u het.

Als u een van deze problemen ondervindt, moet u het advies van een gecertificeerde Auto Geur & Leegte Professional inwinnen. Als u deze problemen laat voortduren, zullen de autoprofessionals niet in staat zijn om u een grondige evaluatie te geven.

Voordat u de afstelling uitprobeert, bezoek uw gecertificeerde autohandelaar.

Als u hebt gemerkt dat uw auto stinkt nadat u een poetsmiddel hebt aangebracht, of een extreme hoeveelheid stank veroorzaakt, moet u een professional raadplegen over aromatherapiebehandelingen.

Als u een vreemde geur in uw auto opmerkt, alleen wanneer u in uw auto zit en er geen andere mensen in de auto zijn, hebt u misschien een probleem. Als u een sterk ruikende auto in uw garage opmerkt die mogelijk een probleem zou kunnen zijn, wilt u deze misschien binnenbrengen voor een volledige beoordeling.

De behoeften en verantwoordelijkheden van uw auto – het is een waardevol bezit voor uw gezin en moet met de grootste zorg worden behandeld.

Heeft u uw achterruit gecontroleerd? Weet u hoe vaak u de auto naar de Car detailing shop moet brengen voor een onderhoudsbeurt? Wat als u dit negeert en de behoeften van uw auto negeert? Wat u niet weet, kan een probleem zijn.

Als u een AM/FM-radio hebt, zult u blij zijn te weten dat het mogelijk is deze af te stemmen met een extern afluisterapparaat dat het volume kan verhogen en de geluidskwaliteit kan verbeteren.

Wat u niet zult weten, is dat dit ook uw hoorvermogen kan verbeteren als u een of andere lichamelijke beperking hebt of moeite hebt met het luisteren naar bepaalde bronnen die relatief stil zouden moeten zijn.

Andere manieren om van uw auto een voordeel voor uw leven te maken

Tot slot kan het heel leuk zijn om te techneuten, te giechelen, en zeker nuttige activiteiten die je kunt doen terwijl je auto wordt afgesteld!