Videomarketing Rotterdam

Wat is videomarketing?

In principe is een videoproductie alles met bewegende beelden. Gewoonlijk gaat het om een film die commercieel wordt vertoond of die louter wordt gebruikt om iets te verkopen.

Coke’s klassieke opeenvolging van “Happy Days” gaat over de verschillende misverstanden die de 11e klassers in de serie met elkaar delen. Neem bijvoorbeeld het liedje “You know you’ve taken a bite subscribe to eventually turns down.” Gloednieuwe autoreclame? Ja. Ongewijzigde reclame voor het tweede seizoen van de originele Star wars serie? Ja. Zelfs een “geïnspireerd door…? Oh, ja. “Geïnspireerd door de nu ter ziele gegane TV serie Friends. Eigenlijk wel. Ja. Deze eerste connectie is een “geïnspireerd door…”

Welk voordeel heeft MediaFly videoproductie voor u, het bedrijf? In deze serie artikelen en één-op-één advies, bespreek ik de verschillende aspecten van een effectieve media campagne om u te helpen uw bedrijf te laten groeien. Welk plan u ook bedenkt, ik zal het gratis voor u uiteenzetten in een serie artikelen. Dit is een strategie die ik jaren geleden heb ontwikkeld toen ik in de 70-100 zat.

Bekijk de verschillende ideeën om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten.

1. Graphics, Headlines & Taglines. Lagen van betekenis, ruimte die betrekking heeft op uw merk/imago.2. Media. Het houden van een whitepaper is een geweldige manier om uw media op de plaats van het publiek te krijgen.3. Video. Een reeks van video-elementen zijn een geweldige manier om munt te slaan uit uw opleidingsfactuur.4. Audio. Een efficiënte manier om productbewustzijn te verhogen.5. Verlichting & Geluid.

Eenvoudige materialen voor bewegende beelden voor mediaproductie vandaag

* Cinnabar stickervel is 4,5 bij 6 inch groot, dus het is gemakkelijk te snijden en te verzenden naar plaatsen2. Bandit sign back mega vel is 4.125 bij 6.5 inches. Het is een full color stuk waar een gebruiker handmatig zijn visitekaartje op plaatst. Dit zijn meestal vijf kaartjes per vel.

* Vinsit 3 tone print kan gebruikt worden voor alles wat je maar kunt verzinnen!

* Het is van hoge kwaliteit en gemakkelijk te bewerken, zelfs voor degenen onder ons die niet de know-how hebben.

* Deze afdrukken zijn er in A4, A3 en A0 formaat.

Professionele tips en trucs

* Zorg ervoor dat u controleert op kleurregistratie, afloop en / of snijtekens. Zorg ervoor dat u alle lay-outs aan beide zijden controleert en dat uw afbeeldingen leesbaar zijn voor al uw kijkers.

* Draai uw briefpapier om en zorg ervoor dat u de cover ID of uw bedrijfsinformatie op de achterkant van uw visitekaartje afdrukt.

* Onderteken uw kopij niet met het logo van uw bedrijfsdrukkerij, want dat komt onprofessioneel over. Controleer in ieder geval de regels voor kleur, toegepaste logo’s enzovoort. Probeer het om te draaien voor kleur, lettertypes, hoeveelheden inhoud enzovoort.

* Lokale TV en Radio zijn geweldige plaatsen om te adverteren. Neem contact op met uw lokale programmadienst om te leren waar u uw bedrijf kunt adverteren.

Als je hebt genoten van de tips en adviezen in dit artikel, hoop ik dat je net zoveel waarde zult hechten aan de bovenstaande tips als ik.