Kindermode

Retro looks

Het t-shirt heeft een lange geschiedenis die eeuwen teruggaat. In feite bestaat het t-shirt al van voor het begin van de aarde. Romeinse soldaten droegen vroeger onder een tuniek of korte, lage jurk een soort langwerpige tunica. Dat zou hun bigrella ( spunados ) omhoog houden wanneer zij tijdens hun dagelijks leven de Romeinse slagvelden betraden. Naar verluidt droegen de Romeinen overjassen, soms gevoerd, van dit type kleding onder hun uitrusting. Ook zouden zij af en toe een overjas hebben gedragen om zich warm te houden tijdens de winterdagen.

Vandaag de dag is de populariteit van t-shirts nooit afgenomen. Een veel voorkomende misvatting over t-shirts is echter dat ze meestal worden gebruikt om natte delen van het lichaam te bedekken, zoals achter de oren en tussen de benen. Hoewel het waar is dat t-shirts werden ontworpen om dergelijke dingen te bedekken, worden ze vandaag vaker gedragen in comfort voor stijl en kindermode. Sneakers en leren broeken zijn comfortabele streetwear die tegenwoordig verkrijgbaar is. Ze kunnen gaan met jeans, shorts, gebruikt met een rok, leggings, het begin van een romper (chalieesse). Je kunt ze combineren met een lange, gebreide trui. T-shirts zijn nu een belangrijk element van de mode, compleet met verschillende ontwerpen, speciale versieringen, kleuren, en weven.

Maak de look helemaal van jou door je eigen kenmerken toe te voegen aan een anders zo gewoon T-shirt. Gebruik borduurwerk of ingewikkelde stiksels. Je kunt shirts combineren met jeans, met rokken of leggings, ongewoon op maat voor een man!!! Kies uit een grote verscheidenheid van kleuren, prints en plaids. Het maakt niet uit hoe gewoon het t-shirt is, als je het combineert met de juiste accessoires, kun je het je eigen maken.

Bind het in modieuze kleuren

Kies kleuren en prints die in de mode zijn. Bijvoorbeeld, als u van ruitjes houdt en deze meer in uw outfit wilt laten opvallen, gebruik dan een geruit shirt. Andere populaire modekleuren die samengaan met t-shirts zijn wit, zwart, rood en blauw. In feite passen kleuren als roze of groen bij geruite shirts.

Knoop het in de nek

Een studie uit 1965 drukte miljoenen hoofden af in de tuchtkamer van scholen, universiteiten, en tal van andere plaatsen van leren. Hun resultaten toonden aan dat de plaatsen waar volkshirts werden gedragen zuidwestelijke middelbare scholen waren, terwijl stranden en golfbanen de plaatsen waren waar mannelijke shirts van alle beschrijvingen werden gevonden. Mannen kozen ervoor deze trendy kledingstukken te dragen als ze niet in oorlog waren of tijdens de zomerperiodes, dus dit lijkt het begin te zijn van mannen die de outfit op militair gebied gebruikten.

Mannen werden en worden helaas nog steeds gestereotypeerd door de media, want het lijkt weinig uit te maken wat je draagt, als je er maar goed uitziet. gedegradeerd tot het dragen van een geruit overhemd en een stropdas. En ze worden niet beschouwd als onderdeel van de modepolitie.