Men only barbers

Dat je geen kapper hebt, wil niet zeggen dat je

Het is echter nog niet te laat om een kappersopleiding te beginnen. En er zijn vele redenen waarom.

Je moet met je cliënten kunnen omgaan op een manier die veilig en comfortabel is. Je moet goed met hen en hun directe behoeften kunnen communiceren.

En je moet hoge hygiënische normen kunnen hanteren wat betreft de gezondheid van de schubbenlaag en haarverzorging.

U moet een doeltreffende communicatiekunstenaar zijn die de wensen van zijn klanten kan interpreteren en met hen kan samenwerken om hun visie te verwezenlijken.

Dus, vraag je, “wat doet een kapper? “Een andere eenvoudige definitie is iemand die het haar verzorgt.Hier is een nog eenvoudiger definitie. Iemand die ervoor zorgt dat het haar wordt gewassen, schoongemaakt en gestyled op een manier die geschikt is voor de klant.

Interactiviteit

Sommige mensen vinden het prettig om achterover te leunen en te ontspannen terwijl hun haar wordt geknipt. Misschien vindt u het leuk om een dvd te kijken of tv te kijken terwijl uw haar wordt geknipt. Sommige mensen houden er zelfs van om een duik te nemen of naar de sauna te gaan om hun stress van zich af te laten glijden. Welke activiteit u ook het leukst vindt, als u met uw haar in tact bent, kunt u zich ontspannen en kunt u zich concentreren op het uitvoeren van de kunst van het haar.

Voor mensen die hun eigen haar knippen, is het misschien niet zo eenvoudig als gewoon de knipinstructies geven en wachten tot het droog is. Het kan zijn dat ze verschillende dingen moeten doen voordat het haar perfect droog is. Het kan zijn dat ze het haar uit de scrunchie moeten rukken en een bos gel moeten aanbrengen en dan opnieuw moeten wassen. Het haar zal waarschijnlijk ook worden gerold en gestyled en zal waarschijnlijk enkele weken blijven zitten.

Aan het einde van het kapsel wordt het haar waarschijnlijk in model gedroogd en weggerold. Het is gemakkelijk om één lok te pakken en die uit te trekken, maar het is veel moeilijker om de hele bos haar uit te trekken en in model te werken. Gecompliceerde samenlevingen maken het moeilijker om zich aan de kledingvoorschriften van de dag te houden. Als u echter in een complexe samenleving werkt, is het vermogen om flexibel te zijn belangrijk. Je moet misschien in wisselende omgevingen kunnen werken en je met meerdere klanten kunnen bezighouden. In staat zijn om vele klanten op een professionele manier te stylen is een van de vereiste vaardigheden voor een Men only barbers.

Als u niet de kans krijgt om in een L.A.S.H.E.M.A. te werken, is uw alternatief wellicht een sociaal werk klaslokaal dat zich meer op theorie dan op praktische toepassingen richt. Er wordt van je verwacht dat je sociale etiquette leert, hoe je met cliënten moet praten en andere manieren om het bedrijf te verbeteren. Sociale etiquette is ook een geweldige manier om te leren hoe te luisteren naar anderen. Het lesplan zou zijn: luisteren en reageren.

De realiteit is dat beide gebieden van het leven kennis en vaardigheid vereisen. Het is niet noodzakelijkerwijs waar dat je over een bepaalde hoeveelheid vaardigheid moet beschikken om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. En sociale etiquette is niet louter een academische discipline. U kunt als een volwaardig expert worden beschouwd als u in staat bent om snel en zelfstandig de verschillende Engelse uitdrukkingen en gedragingen te leren. Dan kunt u, als en wanneer u in verlegenheid wordt gebracht, uw sociale etiquette in uw voordeel gebruiken.

Als je vrienden je bijvoorbeeld plagen met je gewicht, kun je besluiten om je geheim met hen te delen. Misschien wil je later op de avond met je vrienden gaan wandelen. sociale interacties moeten met finesse en finesse alleen worden uitgevoerd.

Welke van de twee leuker is, is een persoonlijke keuze. Het punt is om nieuwe mensen te ontmoeten en plezier, ervaringen en een betere tijd te hebben dan we zelf in het leven zouden kunnen krijgen. Er zijn veel geweldige sociale ontwerpers die er zijn en als je denkt dat je hun tijd niet waard bent, dan zou je wel eens verbaasd kunnen zijn te weten dat er velen zijn die er alles voor over zouden hebben.