Kunstof Vloeren Breda

Of het nu gaat om het reinigen van tapijten, kunstof vloeren, stenen vloeren, tegels of voegwerk, wij bieden waarde, diepe reiniging en aandacht voor detail op commerciële en residentiële reinigingsprojecten.

Schoonmaakdiensten:

zijn gespecialiseerd in onderhoud van gebouwen, binnenhuisarchitectuur, commerciële en residentiële schoonmaak, conciërgediensten, en residentiële diensten zoals tapijtreiniging, glazenwassen, vloeren boenen en in de was zetten.

Tapijt reinigen:

oren, neus, keel en mond

Vraag uw schoonmaakdienst voordat ze detergenten op tapijten gaan gebruiken om te voorkomen dat astma- en allergiepatiënten en kinderen geïrriteerd raken door milieuvriendelijke producten te gebruiken die hypoallergeen en veilig zijn voor mensen.

Hardhouten vloeren

Hardhouten vloeren zijn de meest populaire keuze voor de huiseigenaren van vandaag. Uw vloeren glanzend en stofvrij houden kan echter ook stof en vuil buiten houden.

Als u een hardhouten vloer heeft, gebruik dan een vochtige dweil. Gebruik een schoonmaakmiddel dat geen of zeer weinig droge bestanddelen bevat. Gebruik water, milde detergenten en schoonmaakmiddelen en droog vervolgens met een snelle ventilator of open hemel om de beste afwerking te bieden.

Als uw vloer al een keer in de was is gezet, moet u hem twee jaar lang niet opnieuw in de was zetten. Dergelijke lange toepassingen kunnen leiden tot beschadigd hout.

Reinigingsbreedte

Schoonmaakbreedte is een van de belangrijkste factoren bij het schoonmaken en onderhouden van houten vloeren. Als u de verkeerde schoonmaakmiddelen en -methoden gebruikt, zal uw houten vloer zijn oorspronkelijke glans verliezen. Hier leest u hoe de juiste reinigingsbreedte uw vloer zal beschermen:

– De reinigingsbreedte op hardhout moet 1/8 inch tot 10 inch over de breedte van de vloer zijn.

– De schoonmaakbreedte moet consistent zijn voor alle soorten vloeren. Dat betekent dat een houten vloer moet worden schoongemaakt met 2 inch van de lengte.

– Lees uw Everwood schoonmaakgids en gebruik Everwood producten. Gebruik een microvezel reinigingsdoek en blijf onder 4 inches van de vloer

– Reinigingsbreedte

– Consequent schoonmaken voorkomt zichtbare vervaging van de afwerking

– Beschermt en beschermt hardhouten vloeren tegen krassen en kleine deukjes.

– Reinigingsbreedte op tapijten

Tapijten hebben 4 seizoenen en ze hebben speciale zorg en onderhoud nodig voor het reinigen in twee seizoenen.

– Gebruik alleen milieuvriendelijke producten voor tapijten

Reiniging van zichtbaar bevuild of vervuild tapijt

Soms is het aan de randen van het tapijt zichtbaar dat u extra vuil of vlekken op uw tapijt moet verwijderen.

Voor een succesvol resultaat gebruikt u een mild reinigingsmiddel om de vervuilde gedeelten van het tapijt te verwijderen. Zorg ervoor dat u het zeer snel droogt.

Tapijt schoonmaken

Tapijten kunnen een van de moeilijke uitdagingen van het leven zijn.

– Stofzuig tapijten regelmatig om stof te bestrijden

– Gebruik een tapijtreiniger om de plooien te ordenen

– Gebruik tapijt verfrisser en tapijt ontgeurder voor autoReview OxiClean

Bleek stijl afwerking

Bleekmiddel is de beste keuze voor kleine vlekken op het tapijt die er met agressieve schoonmaakmiddelen niet uit willen. Het is echter niet de oplossing als u vlekken van uw huisdieren of kleine kinderen hebt.